Gran Premi Català de Cros

0
487

Aquest diumenge 15 de gener es disputarà el XXXVIè Cros Internacional Ciutat de Granollers, tercera prova puntuable del Circuit Gran Premi Català de Cros, Amb la celebració del cros més internacional del calendari català el Gran Premi arriba a l’equador sense un clar favorit en la categoria masculina i una líder destacada en la femenina, Teresa Pulido. La matinal atlètica començarà a primera hora del matí amb la celebració de les diferents categories fins arribar a les 12,00 hores en què es disputarà la sènior femenina i les 12,30 h la masculina. La propera i quarta prova del circuit ja es disputarà l’any 2.003 amb la celebració del Cros de Vic el 12 de gener.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.