Jocs de Nadal a Barberà del Vallès

0
364

Aquest dissabte (14 -12) la Unió Atlètica Barberà organitza conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Barberà la setena edició dels Jocs de Nadal, Dissabte 14 a partir de les 10 del matí al Complex Esportiu de Can Llobet a Barberà del Vallés (complex esportiu situat al costat de la gasolinera de la N-150). Com en les edicions anteriors els Jocs de Nadal són una matinal lúdica i esportiva per nois i noies d’edats compreses entre els 8 i els 15 anys. Tots els inscrits han de participar a les quatre proves de la competició: 100 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes i 1.000 metres llisos. La classificació s’elabora sumant els punts aconseguits a cada prova. Com sempre, hi haurà medalla pels tres primers classificats individuals a cada categoria i sexe i trofeu per la millor entitat (escola, club, associacíó…), a banda d’aquests premis es sortejarà amb el número de pitrall diversos premis i s’obsequiarà a tots els participants amb una samarreta, un petit refrigeri i alguns regals. La inscripció és totalment gratuita i es prega és faci amb antelació abans del dijous 12 al Complex Esportiu de Can Llobet o per mail fins el divendres 13 de desembre (uabarbera77@hotmail.com). Avís: En aquesta competició el més important es passar-s’ho bé, i per això tot i que les proves i les classificacions es realitzaran amb rigor, des de l’organització es recorda que la nostra instal·lació té una pista de sorra i que el material de que disposem no és l’óptim. Per aquest motiu els Jocs de Nadal no tenen valor oficial, ni jutjes federatius, però sí molta il·lusió, diversió assegurada i una organització amb experiència. Més informació: En els sis anys anteriors, als Jocs de Nadal han participat més de 500 nois i noies que han passat tot un matí practicant esport. En l’edició que més participació s’ha registrat han participat 120 joves. Cada any s’amplien els punts des d’on venen nois i noies, en els darrers anys han participat atletes de Girona, Mataró, Barcelona, Sabadell, Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet, Sant Quirze, Castellar i Manresa entre d’altres. Com a curiositat cal assenyalar l’edició de l’any passat que es va haver de suspendre en al data prevista i celebrar-se una setmana després per la forta nevada que va caure a tot el Vallés.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.