Jocs de Nadal a Barberà del Vallès

0
549

Aquest dissabte (14 -12) la Unió Atlètica Barberà organitza conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Barberà la setena edició dels Jocs de Nadal, Dissabte 14 a partir de les 10 del matí al Complex Esportiu de Can Llobet a Barberà del Vallés (complex esportiu situat al costat de la gasolinera de la N-150). Com en les edicions anteriors els Jocs de Nadal són una matinal lúdica i esportiva per nois i noies d’edats compreses entre els 8 i els 15 anys. Tots els inscrits han de participar a les quatre proves de la competició: 100 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes i 1.000 metres llisos. La classificació s’elabora sumant els punts aconseguits a cada prova. Com sempre, hi haurà medalla pels tres primers classificats individuals a cada categoria i sexe i trofeu per la millor entitat (escola, club, associacíó…), a banda d’aquests premis es sortejarà amb el número de pitrall diversos premis i s’obsequiarà a tots els participants amb una samarreta, un petit refrigeri i alguns regals. La inscripció és totalment gratuita i es prega és faci amb antelació abans del dijous 12 al Complex Esportiu de Can Llobet o per mail fins el divendres 13 de desembre (uabarbera77@hotmail.com). Avís: En aquesta competició el més important es passar-s’ho bé, i per això tot i que les proves i les classificacions es realitzaran amb rigor, des de l’organització es recorda que la nostra instal·lació té una pista de sorra i que el material de que disposem no és l’óptim. Per aquest motiu els Jocs de Nadal no tenen valor oficial, ni jutjes federatius, però sí molta il·lusió, diversió assegurada i una organització amb experiència. Més informació: En els sis anys anteriors, als Jocs de Nadal han participat més de 500 nois i noies que han passat tot un matí practicant esport. En l’edició que més participació s’ha registrat han participat 120 joves. Cada any s’amplien els punts des d’on venen nois i noies, en els darrers anys han participat atletes de Girona, Mataró, Barcelona, Sabadell, Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet, Sant Quirze, Castellar i Manresa entre d’altres. Com a curiositat cal assenyalar l’edició de l’any passat que es va haver de suspendre en al data prevista i celebrar-se una setmana després per la forta nevada que va caure a tot el Vallés.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.