Encarna Granados obrirà la temporada diumenge en la pujada a la Seu Vella

0
494

L’atleta sarrianenca Encarna Granados (GEiEG) entrarà en acció diumenge vinent en la temporada 2002/2003 amb la participació en la pujada a la Seu Vella de Lleida. L’atleta grupista haurà de cobrir un recorregut de 9 quilòmetres i serà una de les candidates a la victòria. Aquesta serà la primera temporada de Granados dedicada exclusivament a les proves de fons i cros, després que fa uns mesos va anunciar que es retirava de la marxa atlètica. Granados té previst participar, després de la prova de diumenge vinent, en alguns cros del circuit gironí per preparar el campionat de Catalunya, que es disputarà el 26 de gener a Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.