Cortés diu que ho va donar tot i culpa el fort vent del mal rendiment en l’europeu de cros

0
431

El badaloní Francisco Javier Cortés Huete va assegurar ahir que ho va «donar tot» en el campionat d’Europa de cros que es va fer diumenge a Medulin (Croàcia), on només va poder acabar en la 41a posició amb un temps de 30:12. El maratonià del Fila Domingo Catalán va apuntar a les males condicions climàtiques com a principals causes d’haver quedat tan allunyat de les quinze primeres posicions, com era el seu objectiu: «Feia molt de vent. Hi havia ratxes de fins a 70 quilòmetres per hora i jo en aquestes condicions corro molt malament, tant si bufa de cara com de costat. És una llàstima perquè jo em trobava molt bé, però no va poder ser. Em va afectar molt perquè sovint quan fa molt de vent suspenc o modifico els entrenaments perquè no em trobo a gust. De fet, no és normal que Enrique Molina em tragués deu segons a Sòria i ahir un minut -va ser setè amb 29:12- si ara estic en millor forma. Tot i això no estic emprenyat perquè aquest no era un dels meus objectius.» Cortés ni tan sols va poder contribuir a revalidar el títol per seleccions, ja que la resta de companys, tret del retirat Alejandro Gómez, el van superar. L’atleta badaloní, que recentment va renovar contracte amb Fila per dues temporades més, té previst mantenir la preparació de la marató amb vista a la primavera i en quinze dies podria participar en el cros de Venta de Baños.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.