La tenacitat de Roncero du l’equip espanyol a revalidar el títol

0
400

Fabián Roncero va finalitzar ahir els Campionats d’Europa de cros de Medulin (Croàcia) en un tercer lloc que va servir per empènyer Espanya al primer lloc del podi de la competició per equips. Una victòria amb què el combinat espanyol revalidava el títol aconseguit la temporada passada a la localitat suïssa de Thun, El bronze del madrileny té encara més mèrit si tenim en compte que el va aconseguir després de córrer els últims set quilòmetres de la prova amb només una sabatilla. Roncero, que va quedar-se semidescalç a causa d’una trepitjada, va decidir a partir d’aquest moment seguir competint, si bé amb molta cura per les zones de pedres per no fer-se mal a la planta del peu. La seva tenacitat li va permetre entrar en tercer lloc amb un temps de 29:03, el mateix que va fer el francès Mustapha Essaid (plata). Per davant seu, el vencedor, l’ucraïnès Serguei Lebid (28:58), que s’enduria el seu tercer or en uns Europeus després de protagonitzar a l’últim quilòmetre un atac que cap rival va poder seguir.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.