Campionat d’Europa de cros

0
485

MEDULIN (CROÀCIA), 08/12/2002 –L’atleta espanyol Fabián Roncero va aconseguir la medalla de bronze en la Copa d’Europa de cross – country, disputada en la localitat croata de Medulin, i el seu resultat va ser decisiu perquè l’equip espanyol aconseguís el seu segon títol europeu consecutiu. Roncero, qui havia perdut una sabatilla després de sofrir una trepitjada d’un rival en la primera de les vuit voltes, va recórrer gairebé vuit quilòmetres amb un peu descalç, encara que l’herba del circuit, que a més era pla, no va complicar a l’excés aquesta pega de l’espanyol. L’or individual va anar per al ucranià Sergei Lebid, guanyador de a l’any passat, mentre que la plata va anar per al francès Mustafá Essaid. La carrera havia discorregut sense sobresalts fins que l’holandès Kamiel Maase, sotscampió de l’any passat, va llançar un atac en el cinquè quilòmetre al que només van poder seguir Essaid, Roncero i Lebid. El *ucraniano, en l’última volta, es va escapar en solitari i es va alçar amb el seu tercer triomf en les vuit edicions del torneig europeu. Quant als espanyols, Juan Carlos de la *Ossa va ser sisè; Enrique Molina, setè, i *Chema Martínez, quinzè. En total, Espanya, campiona d’Europa l’any passat en *Thun (Suïssa), va sumar 31 punts, mentre que França va obtenir 43 i Portugal, el màxim rival ‘a priori’, 57 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.