XXIVé Cros Vila d’Olesa – III Cros Curt Solvay

0
459

Desprès de l’exit de l’edició anterior, presentem el XXIVé Cros Vila d’Olesa – III Cros Curt Solvay, durant el qual tenim l’honor d’organitzar el CAMPIONAT DEL BAIX LLOBREGAT. Un total de 13 curses amb 22 categories, més de 116 trofeus, 120 medalles i 34 lots de regals. Mantenim el repte de programar TOTES les curses per facilitar la màxima participació i la premiació de dos equips per categoria. Tot aixó envoltat d’una organització acurada i un circuït magnífic. Un gran esforç per part del Club Atletisme Olesa i els seus col·laboradors als que agraïm molt especialment el seu ajut, personal i econòmic, doncs sense ell no seria possible aquesta proba. També us volem agraïr la vostra participació, a la fí sou vosaltres, els atletes, els que doneu sentit al treball que suposa posar en marxa cada edició. Desitgem seguir comptant amb la vostra presencia, us esperem el 22, sort, bones curses i … Bon Nadal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.