XII INTERNATIONAL CHALLENGE MARATHON de Malta

0
546

Cinc Maimakansu, acompanyats de uns quants familiars i amics, varem viatjar a Malta per participar a la XII INTERNATIONAL CHALLENGE MARATHON , que es va cel.lebrar els dies 22 23 i 24 de novembre, fins ara l’unica marato que es disputa en tres dies, amb circuits de 11,195 km 6 km i 25 km fent en total una marato sencera. Es una prova marcadament turistica, corrent-se a tres indrets diferents de l’illa, per lo que pots gaudir d’uns paisatges molt bonics, si els pots veure be, ja que a cada etapa toca com a minim una pujada de tres parells de c… La organització es molt acurada amb els detalls, comprova la data de naixament al lliurar els pitral i dorsal, ja que es corre amb numero al pit i a l’esquena. Donen una revista amb tots els detalls, tant de circuits com d’estadistiques. El sopar del dijous es la Pasta-Party, amb pasta, fruita i Gatorade. Poc avans de la sortida donen un bracelet, diferent a cada etapa, que nomes es pot treure tallant-lo, per evitar que algu surti avans de temps, ja que no utilitzen el xip. El quarter general es un hotel i a cada etapa et porten en autobus a la sortida i pots deixar-hi el xandall ja que despres de la cursa et tornen a l’hotel en el mateix bus. A la cursa es circula per l’esquerra de les carreteres, igual que el transit, que per cert no esta tallat, solsament avisat perque circuli amb precaucio i la veritat es que no molesta gairebe gens. A l’arribada de la tercera etapa et donen una medalla molt maca i al final de cada etapa platans, Gatorade i aigua, sense faltar avituallament cada cinc km a les etapes llargues. La cerimonia de repartiment de premis es al mateix hotel, amb un presentador de TV Malta i amb la miss Gatorade, Miss Marato i Miss Turisme i amb una bona quantitat de premis, dels que ens varem emportar la copa al primer classificat de veterans majors de 45 anys (3:00:33) i el tercer premi per equips. (una copa a cadascun dels cinc) Despres ball de fi de festa i a dormir. En fi, que si voleu fer una setmana de vacances al final de novembre i a mes correr una marato a troços per no cansar-vos masa, fent turisme, podeu fer guardiola i anar-hi, que sereu ben rebuts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.