XII INTERNATIONAL CHALLENGE MARATHON de Malta

0
426

Cinc Maimakansu, acompanyats de uns quants familiars i amics, varem viatjar a Malta per participar a la XII INTERNATIONAL CHALLENGE MARATHON , que es va cel.lebrar els dies 22 23 i 24 de novembre, fins ara l’unica marato que es disputa en tres dies, amb circuits de 11,195 km 6 km i 25 km fent en total una marato sencera. Es una prova marcadament turistica, corrent-se a tres indrets diferents de l’illa, per lo que pots gaudir d’uns paisatges molt bonics, si els pots veure be, ja que a cada etapa toca com a minim una pujada de tres parells de c… La organització es molt acurada amb els detalls, comprova la data de naixament al lliurar els pitral i dorsal, ja que es corre amb numero al pit i a l’esquena. Donen una revista amb tots els detalls, tant de circuits com d’estadistiques. El sopar del dijous es la Pasta-Party, amb pasta, fruita i Gatorade. Poc avans de la sortida donen un bracelet, diferent a cada etapa, que nomes es pot treure tallant-lo, per evitar que algu surti avans de temps, ja que no utilitzen el xip. El quarter general es un hotel i a cada etapa et porten en autobus a la sortida i pots deixar-hi el xandall ja que despres de la cursa et tornen a l’hotel en el mateix bus. A la cursa es circula per l’esquerra de les carreteres, igual que el transit, que per cert no esta tallat, solsament avisat perque circuli amb precaucio i la veritat es que no molesta gairebe gens. A l’arribada de la tercera etapa et donen una medalla molt maca i al final de cada etapa platans, Gatorade i aigua, sense faltar avituallament cada cinc km a les etapes llargues. La cerimonia de repartiment de premis es al mateix hotel, amb un presentador de TV Malta i amb la miss Gatorade, Miss Marato i Miss Turisme i amb una bona quantitat de premis, dels que ens varem emportar la copa al primer classificat de veterans majors de 45 anys (3:00:33) i el tercer premi per equips. (una copa a cadascun dels cinc) Despres ball de fi de festa i a dormir. En fi, que si voleu fer una setmana de vacances al final de novembre i a mes correr una marato a troços per no cansar-vos masa, fent turisme, podeu fer guardiola i anar-hi, que sereu ben rebuts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.