José Ríos correrà la Jean Bouin, tot i ser lluny del seu millor nivell de forma

0
391

El corredor de Premià de Dalt José Ríos (Adidas) serà un dels atractius de la Jean Bouin, que es disputa diumenge a la muntanya de Montjuïc. El medallista en els europeus de Munic va ser l’únic atleta en l’acte de presentació i va reconèixer que encara era lluny del seu millor nivell de forma. Tot i això, va afirmar: «És una prova que m’arriba molt aviat en el calendari però com a català no me la penso perdre per res del món i intentaré lluitar el màxim pel triomf.» Entre els candidats a la victòria, Ríos comenta: «Els meus favorits són Alberto Garcia i Yusef el Nasri, més que res perquè està més fresc perquè no ha anat a l’europeu. Tampoc hem d’oblidar Isaac Viciosa perquè ha aconseguit guanyar tres vegades a Montjuïc.» La nòmina de favorits en categoria masculina la completen, entre d’altres, Roberto Garcia, també de l’Adidas, Driss Lakhouaja, del Puma Sevilla Abierta, i el marroquí Saïd Berioui. En categoria femenina aspiraran al triomf Natàlia Rodríguez, Jacqueline Martín, Eva Sanz, Marta Fernández, la kenyana Filomena Chepchirchir i l’estoniana Jane Salumae.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.