José Ríos correrà la Jean Bouin, tot i ser lluny del seu millor nivell de forma

0
722

El corredor de Premià de Dalt José Ríos (Adidas) serà un dels atractius de la Jean Bouin, que es disputa diumenge a la muntanya de Montjuïc. El medallista en els europeus de Munic va ser l’únic atleta en l’acte de presentació i va reconèixer que encara era lluny del seu millor nivell de forma. Tot i això, va afirmar: «És una prova que m’arriba molt aviat en el calendari però com a català no me la penso perdre per res del món i intentaré lluitar el màxim pel triomf.» Entre els candidats a la victòria, Ríos comenta: «Els meus favorits són Alberto Garcia i Yusef el Nasri, més que res perquè està més fresc perquè no ha anat a l’europeu. Tampoc hem d’oblidar Isaac Viciosa perquè ha aconseguit guanyar tres vegades a Montjuïc.» La nòmina de favorits en categoria masculina la completen, entre d’altres, Roberto Garcia, també de l’Adidas, Driss Lakhouaja, del Puma Sevilla Abierta, i el marroquí Saïd Berioui. En categoria femenina aspiraran al triomf Natàlia Rodríguez, Jacqueline Martín, Eva Sanz, Marta Fernández, la kenyana Filomena Chepchirchir i l’estoniana Jane Salumae.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.