Chema Artero triomfa a la Mitja de Tarragona sota la pluja

0
563

L’aragonès Chema Artero (CA Olimpo) va guanyar l’onzena edició de la mitja marató de Tarragona que es va disputar ahir durant un matí de pluja contínua en què l’aigua no va evitar que la cursa superés el seu rècord de participants arribats a meta, amb un total de 1218 atletes. Artero va afrontar els darrers quilòmetres a dins d’un grup capdavanter format per cinc corredors, però un cop superat el pas a nivell de la plaça dels Carros va deixar enrere els seus rivals per fer l’última pujada al Vial Bryant en solitari, marcant un temps d’1h10:48. En categoria femenina la victòria se la va emportar l’atleta del CA Manresa Marta Busquets, que va aturar el cronòmetre en 1h25:56 i va treure 3:19 d’avantatge a la segona classificada

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.