Salvador Martí, CANDIDAT A PRESIDENT DEL GEiEG opina sobre JL Blanco

0
701

Pregunta: Creu que la seva tornada servirà per soldar la fractura social i perquè el GEiEG recuperi l’ambició i faci un pas endavant en tots els àmbits,Vol construir la nova seu però tem que els contenciosos pendents ho faran inviable en el proper mandat, Resposta: – El GEiEG vol fitxar una figura, Josep Lluís Blanco. D’acord? – «Quan jo era president també hi havia atletes forans, perquè hi havia un gran ambient d’atletisme. Aquesta operació de Blanco em fa pensar en el Madrid i Figo, però em faria una gran il·lusió tenir Blanco al GEiEG. Si hagués estat president, potser ja ho hauria intentat abans. Però si vol venir al GEiEG deu ser per una motivació econòmica. Encantat de la vida que vingui, però hem de mirar que la seva fitxa no generi un greuge comparatiu amb altres seccions i buscar un patrocinador per poder fitxar-lo i no al revés.»

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.