Mor als 38 anys la migfondista nord-americà Gallagher, medallista olímpic a Los Angeles i Seül

0
331

L’atleta nord-americana Kim Gallagher, doble medallista olímpic dels 800 metres als Jocs dels Angeles i Seül, va morir dilluns passat per una crisi cardíaca als 38 anys en un hospital de Filadèlfia (Pennsilvània, Estats Units), ha anunciat aquesta matinada la Federació nord-americà d’atletisme (USATF). Gallagher, qui residia en una barriada de Filadèlfia, patia de càncer en l’estómac des de 1995 i va patir una primera complicació cardíaca l’agost passat. Gallagher es va adjudicar la medalla de plata en els 800 metres el 1984 a Los Angeles i, quatre anys més tard, va aconseguir el bronze a la mateixa distància a Seül, amb un temps d’1 minut, 56 segons i 91 centèsimes, marca que està com la tercera millor en el rànquing americà.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.