El Patronat Municipal d’Esports de Palafrugell estrena plana web

0
1734

Després d’uns quants mesos de disseny, distribució, compaginació, recerca de notícies, articles i fotos, surt oficialment a la llum la plana web oficial del Patronat d’Esports de Palafrugell. Amb el nom de www.esportspalafrugell.com , aquesta nova eina pretén donar a conèixer tot el que es mou entorn del Patronat d’Esports: instal.lacions, activitats, serveis, clubs, i fer-la útil per tal de simplificar tràmits, estalviar desplaçaments i tenir a l’abast tota la informació des de casa mateix. El disseny del web de Patronat Municipal d’Esports de Palafrugell, es basa en els colors corporatius de l’esmentat Patronat, per tal que tota la imatge gràfica tingui una coherència i una similitud de línies. El web busca en tot moment la facilitat de navegació pel web, mitjançant un menú desplegable a la part superior s’accedeix als continguts generals, que són: inici, instal•lacions, serveis, activitats , abonar-se i contacta’ns. Un cop l’internauta ha entrat a un determinat apartat, apareix a la part esquerra un menú suplementari amb més opcions de l’apartat on es troba: Això fa que la navegació sigui més fluïda ja que es mostra la informació i els menús a mesura que són requerits pels usuaris del web, és a dir, no es mostren als menús totes les opcions disponibles per tal que la navegació pel web sigui més intuitiva, i així s’eviten grans menús que provoquen el desconcert, moltes vegades, del visitant ocasional. L’apartat més dinàmic es preveu que sigui la inclusió de les notícies, ja que la seva gestió és molt senzilla i es fa des d’un panell d’administració i hi ha la possibilitat de crear diferents usuaris amb la capacitat d’enviar notícies al sistema.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.