Onzè Congrés del Circuit EUROPE ATHLÉTISME PROMOTION

0
570

El passat cap de setmana a la població italiana de Celle Ligure, Itàlia, es va celebrar l’onzè Congrés del Circuit EUROPE ATHLÉTISME PROMOTION, En aquest circuit participen tot un seguit de ciutats que organitzen reunions d’atletisme atenent a uns criteris diferencials respecte als mítings tradicionals. En el Circuit es busca el component més humà de l’atleta i es prioritza l’acollida, la bona entesa entre atletes, directius i entrenadors per sobre del pur rendiment esportiu. Es procura donar l’oportunitat a atletes de segona fila o en fase de formació per tal que puguin competir en mítings de bon nivell i al costat d’atletes consagrats. En el decurs del Congrés, i per diversos motius, han causat baixa per a l’any vinent els següents mítings: – ANDORRA – IZEGEM (BÈLGICA) – PIERRE BÉNITE (FRANÇA) – BRAGA (PORTUGAL) – IMPERIA (ITÀLIA) Per altra banda, s’ha acceptat la candidatura d’uns altres dos: – BRON (FRANÇA) – LOUGHBOROUGH (GRAN BRETANYA) El calendari provisional per a l’any vinent, pendent de les reunions de les federacions nacionals d’alguns països, queda establert de la següent manera: – 27 abril.- L’Aigle – França – 11 maig – Gavà – Espanya – 31 maig – Palafrugell – Espanya – 14 juny – Ginebra – Suïssa – 1 juliol – Celle Ligure – Itàlia – 3 juliol – Bron – França – 5 juliol – Biella – Itàlia – 26 juliol – Namur – Bèlgica – 3 agost – Loughborough – Gran Bretanya – 13 agost – Braschaat – Bèlgica – 15 agost – Nivelles – Bèlgica – 23 agost – Fribourg – Suïssa Finalment es va acordar celebrar el proper Congrés del 7 al 9 de novembre de 2003 a Fribourg – Suïssa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.