Governació garanteix l’accés al Ripollès durant la cursa de diumenge

0
401

El delegat de Governació, Carles Llorens, es va reunir ahir amb els organitzadors del XXIV Campionat d’Atletisme de Fons del Ripollès per garantir els accessos al Ripollès diumenge al matí, quan es farà la cursa. Després de l’enrenou que ha suposat tallar la C-17 durant tot el cap de setmana, diumenge és previst que durant dues hores es talli la C-26 entre Sant Joan de les Abadesses i Ripoll amb motiu de la cursa. Governació assegura que posarà els mitjans perquè només es talli dues hores i planteja com a alternativa la carretera de Vallfogona i la de Sentigosa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.