Cacho s

0
470

La III Milla dels Alamús va significar el retrobament amb la victòria del que va ser campió olímpic dels 1500 metres a Barcelona’92 Fermin Cacho. L’atleta d’Agreda va ser el gran protagonista no només pel triomf aconseguit al travessar el primer la línia de meta, sinó perquè la seua presència va crear una gran expectació entre el nombrós públic que va assistir a la prova, que va tindre l’oportunitat de veure en acció un dels atletes més importants de l’última dècada. El segon lloc al podi va ser per al lleidatà del FC Barcelona Xavi Areny, que va protagonitzar un disputat esprint amb Cacho, que va demostrar que té més velocitat als metres finals. El tercer lloc va ser per a l’últim guanyador de la mitja marató de Balàfia, el marroquí Mustapha al-Kounyali del Carrefour-Dominiques, que va mantindre les opcions d’adjudicar-se el triomf fins als últims 50 metres, en què el canvi de ritme de Cacho només va poder ser respost per Areny. Pel que fa a la prova femenina, la gran dominadora va ser la campiona de Catalunya de mitja marató, l’atleta de l’Integra 2 Laura Rosell, que va arribar sola a la meta. La segona classificada va ser la seua companya de club Meritxell Bonet, que malgrat comptar amb el suport incondicional dels seus paisans, ja que és natural dels Alamús, no va poder aconseguir el triomf. La tercera plaça va ser per a la subcampiona de Catalunya de 1.500 metres, Eva Ledesma, que també defensa els colors de l’Integra 2. A més de les dos proves reines del matí, se’n van celebrar dotze més, en què van participar un total de 150 atletes d’edats compreses entre els 6 i els 18 anys. En la categoria prebenjamina masculina, el triomf va ser per Ignacio Falces; en prebenjamí femení va vèncer Cristina Siegrist; en benjamí masculí, Rafa Duràn, i en femení, Raquel Rodríguez; en aleví masculí, Víctor Ibars, i en femení, Maria Siegrist; en infantil masculí va guanyar Rubén Pros i en femení, Noemí Aumedes; en cadet masculí, el triomf va ser pe a Víctor Oliveira i en femení, per a Irene Jiménez. Pel que fa a veterans masculí, va vèncer Manuel Jiménez i en femení, Montse Capella. Finalment, en la categoria de persones amb deficiències psíquiques, el triomf masculí va ser per a Josep Llanes i el femení per a Paula Vilchez. Desprès de la present edició, els organitzadors de la prova ja pensen en la de l’any que ve, quan confien superar l’èxit de la d’enguany.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.