1ª Cursa dels JEEC Maresme de Curses d’Orientació

0
586

2ª Cursa POPULAR CIRCUIT OROS 2002-03 , Organitza: Club Esportiu d’Orientació Oros a la Masia de Can Comalada, davant de l’empresa BDF, a la banda est de l’autopista. Des de Barcelona i Girona, per la A-7, sortir a l’enllaç amb la B-40 ( La Roca del Vallés) direcció Mataró. Sortir de la B-40 després del túnel del Coll de Parpers, a mà dreta: sortida Dosrius-Argentona. Direcció Argentona i passada la unió amb la carretera que porta a Órrius, a 200 m. hi ha una entrada en zona industrial. Entrar en zona industrial i ja en direcció paral·lela a la riera, més enllà de la empresa Multinacional BDF, creuar la riera i passar sota l’Autopista. La recepció i sortida dels participants estarà davant, en una esplanada de la Masia de Can Comalada. Recepció, sortida i arribada. Des de Barcelona i Girona, per la A-19 o N-II, variant de Mataró, sortir a l’enllaç amb la B-40 ( Argentona ) direcció Granollers. Sortir de la B-40, sortida Argentona; en la rotonda , per la 3ª sortida, agafar la pista de terra i seguir paral·lelament a l’autopista direcció Granollers uns 2 Km. Arribareu a Can Comalada. Recepció, sortida i arribada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.