1ª Cursa dels JEEC Maresme de Curses d’Orientació

0
354

2ª Cursa POPULAR CIRCUIT OROS 2002-03 , Organitza: Club Esportiu d’Orientació Oros a la Masia de Can Comalada, davant de l’empresa BDF, a la banda est de l’autopista. Des de Barcelona i Girona, per la A-7, sortir a l’enllaç amb la B-40 ( La Roca del Vallés) direcció Mataró. Sortir de la B-40 després del túnel del Coll de Parpers, a mà dreta: sortida Dosrius-Argentona. Direcció Argentona i passada la unió amb la carretera que porta a Órrius, a 200 m. hi ha una entrada en zona industrial. Entrar en zona industrial i ja en direcció paral·lela a la riera, més enllà de la empresa Multinacional BDF, creuar la riera i passar sota l’Autopista. La recepció i sortida dels participants estarà davant, en una esplanada de la Masia de Can Comalada. Recepció, sortida i arribada. Des de Barcelona i Girona, per la A-19 o N-II, variant de Mataró, sortir a l’enllaç amb la B-40 ( Argentona ) direcció Granollers. Sortir de la B-40, sortida Argentona; en la rotonda , per la 3ª sortida, agafar la pista de terra i seguir paral·lelament a l’autopista direcció Granollers uns 2 Km. Arribareu a Can Comalada. Recepció, sortida i arribada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.