Un casament amb control de dopatge sorpresa

0
390

Josep Lluís Blanco va ser sotmès, per sorpresa, a un control de dopatge dissabte passat mentre era al casament de l’atleta maresmenc Víctor Morente. Un metge de la federació internacional el va localitzar per telèfon, es va desplaçar fins a l’hotel on s’estava celebrant l’enllaç a Mataró i li va agafar les mostres d’orina preceptives per analitzar-les. L’atleta lloretenc, que ja havia passat un control idèntic només una setmana abans a Madrid, s’ho va agafar amb humor i, després de rebre una ovació de tots els comensals, va regalar al nuvi una còpia de l’acta de notificació de la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.