Ivan Raña i Pilar Hidalgo campions del Món de triatló

0
508

La selecció estatal de triatló va aconseguir dues medalles d’or als campionats del Món de triatló celebrats a Cancun (Mèxic). Pilar Hidalgo va obtenir la primera posició dins la categoria de sub 23 desprès de mantenir-se a les posicions capdavanteres als dos primers sectors de la competició, per realitzar un extraordinari tercer segment que li va portar a la victòria final. Amb aquest èxit esportiu Hidalgo torna al màxim nivell desprès d’un any 2001 sense resultats. L’atleta del barceloní barri del Poble Sec i resident al C.A.R. de Sant Cugat del Vallès sota la supervisió del Dr. Ivo Clotet afegeix aquest Campionat del Món a l’aconseguit l’any 2000 dins la disciplina de l’aquatló. Per la seva part Jordi Elías, que realitza la seva preparació amb les mateixes condicions que Hidalgo va obtenir la 8a posició dins el mateix grup d’edat. Els moianesos Amand Redondo i Núria Padrisa van assolir les 17 i 18a posicions dins els seus grups d’edat. L’actual campió d’Europa de triatló i 5è classificat als JJ.OO. de Sidney Ivan Raña va aconseguir situar-se als llocs capdavanters de la final absoluta gràcies al treball d’equip i la col•laboració de Xavier Llobet i d’Eneko Llanos. Al tercer i darrer segment de la prova de 10 km de cursa a peu les dues primeres posicions van quedar definides, i a la meitat del sector el campió vigent, l’australià Peter Robertson es va situar en primera posició amb una avantatja de 15 segons sobre Raña. Però el triatleta gallec gràcies a una bona dosificació va realitzar un extraordinari final de cursa, avançant a Robertson sobre el km 8 i creuant la línia d’arribada en primera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.