IIIr. CIRCUIT GRAN PREMI CATALÀ DE CROS

0
575

El proper diumenge 10 de novembre s’inicia el “IIIr Circuit Gran Premi Català de Cros 2002/03” amb la celebració del XXè Cros de Vila-Seca. La Federació Catalana d’Atletisme, davant la bona acollida demostrada tant per organitzadors com participants en les edicions passades, ha decidit tornar a disputar aquest circuit amb la finalitat de donar al calendari català de cros una major rellevància i, al mateix temps, com a continuïtat de la iniciativa que va dur a terme fa dues temporades amb l’objectiu de fomentar la participació dels atletes catalans en les curses de cros que es disputen en terres catalanes. A l’edició passada es van imposar Driss Lakhouaja i Judit Pla en el gran premi individual, i l’Integra 2 la puntuació per clubs. El circuit consta de sis crossos que han estat escollits entre aquells de més tradició i millor qualitat del Calendari Català de Cros, que són Vila-Seca, Mataró, Granollers, Vic, Sabadell i Caldes de Montbui. El Gran premi té una dotació total de 16.077,08 € aportats pels organitzadors de les competicions i la Federació Catalana. Pels guanyadors individuals hi ha destinat un important premi econòmic de 3.005,06 €. Poden participar tots els atletes amb llicència federativa per la F.C.A i que estiguin en capacitat de representar a Catalunya en el Campionat d’Espanya Absolut de Cros. Hi haurà premis en les categories masculina, femenina i també per Clubs. La puntuació del Gran Premi s’establirà sumant punts segons el lloc classificat en les competicions. Per tant, serà guanyador/a l’atleta que hagi obtingut el menor nombre de punts en quatre de les sis proves de les que consta el circuit. També la classificació per equips segueix el mateix sistema de puntuació. Calendari 10/11/02 XX Cros de Vila-Seca 24/11/02 XXXIII Cros Ciutat de Mataró 15/12/02 XXXVI Cros Internacional Ciutat de Granollers 12/01/03 XXIV Cros Ciutat de Vic 26/01/03 LXXXIII Cnat Catalunya individual i per equips (Sabadell) 09/02/03 VIII Cros Gran Premi Diputació de Barcelona (Caldes de Montbui)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.