Del Corral primer al duatló de L’Ametlla del Vallès

0
536

Aquest diumenge dia 3 novembre es va disputar el primer duatló de L’Ametlla del Vallès sota la organització de l’Ajuntament de la vila vallesana i de l’agrupació Baliga – Balaga, La competició va obrir la temporada de duatlons de muntanya, i van ser 107 els participants disposats a completar els 3 segments de la prova, amb 8 km de cursa a peu inicial, 25 km de bicicleta de muntanya i 4 km de cursa a peu final. L’equip Esport Lliure va estar força representat, destacant el "biker" Víctor Manuel del Corral que es va mantenir inicialment als llocs capdavanters per prendre l’iniciativa a l’exigent recorregut de bicicleta de muntanya del segon segment de la prova, que va resultar decisiu per la seva duresa. Del Corral va realitzar la segona transició que va donar pas a la segona cursa a peu amb minut i mig avantatja sobre Pau Zamora, diferència que li va permetre completar la prova en primera posició amb un temps final de 2 h 35 min 32 s. Per la seva part Joan Albert Camps va aconseguir avançar a Zamora a 2 km de meta, assolint tots dos les places de pòdium amb uns registres de 2 h 8 min 16 s i 2 h 8 min 37 s, respectivament. La categoria femenina encara que amb poca representació va tenir molta rivalitat, aconseguint la victòria final Meritxell Jordà (C.T. Sant Joan de les Abadesses) gràcies al seu rendiment als dos segments de cursa a peu. Agnès Font va assolir la segona posició final i va estar a punt de situar-se en primera posició al sector de ciclisme, situació que si es va donar a la part final de la prova a causa d’un despiste de Jordà dins de la vila de L’Ametlla. Jordà va reaccionar i va recuperar la primera posició final creuant la línia d’arribada amb un temps de 3 h 30 min 8 s.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.