La 3a Mitja Marató de Salou aplegarà uns 500 atletes el 10 de novembre

0
493

La tercera edició de la Mitja Marató Vila de Salou es disputarà el 10 de novembre amb una participació prevista d’uns 500 atletes. En l’edició de l’any passat hi van prendre part 400 corredors. Els participants hauran de completar un circuit urbà totalment planer, fet que permetrà que hagi més inscrits, tot i que també s’espera la participació d’atletes d’elit en l’àmbit estatal. La sortida estarà situada al pavelló municipal i la meta s’ubicarà al carrer de l’Advocat Gallego. Ja han confirmat la seva assistència Benito Ojeda, campió de Catalunya de marató i de mitja marató, i Joan Beascoechea, que es va endur el títol català de mitja marató el 1997. També ha confirmat la seva presència el campió de l’edició anterior de la cursa, Admedh Boulaia. També hi participaran Joan Viudes, un atleta que s’ha endut en quatre ocasions el triomf en la cursa del Corte Inglés, i Joan Ramon Muñoz, que va participar en el mundial de cros el 1992 i el 1996. L’organització ha previst 12 categories, sis de masculines i sis de femenines. Les inscripcions es poden formalitzar fins el dia abans al pavelló d’esports, al telèfon 977/30 92 11, o enviant un missatge electrònic a l’adreça esports.salou @ altanet.org.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.