Comença la temporada de Cros 2002-2003

0
521

Aquest cap de setmana comença la temporada de cros a Catalunya amb la celebració de dues competicions a diferents localitats catalanes, el mateix diumenge 3 d’octubre tindrà lloc el XLVIIIè Cros de Calldetenes i el XIIè Cros Vila de Malgrat. A Catalunya gaudim d’una gran oferta d’aquesta tradicional competició atlètica. En la temporada que ara comencem se celebraran a la nostra comunitat més de trenta crossos repartits per tot el territori català. Aquest fet demostra la gran tradició atlètica en aquesta especialitat. El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques, que tenen com a culminació en l’àmbit català el Campionat de Catalunya de Cros, individual i per equips, que se celebrarà el proper 26 de gener a Sabadell, coincidint amb el tradicional Cros de Sant Sebastià. L’Autonòmic de Cros Curt es celebrarà amb el Cros Ciutat de Cornellà el 16 de febrer. Com a gran atractiu de la temporada tenim la tercera edició del Gran Premi Català de Cros, que constarà d’un circuit de 6 crossos on els atletes aniran sumant punts per a optar a uns importants premis finals. A nivell estatal hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada es celebrarà el 8 i 9 de març a Eïvissa, i el campionat d’Espanya de Clubs que tindrà lloc a Ortuella el proper 23 de febrer. A nivell internacional la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 29 i 30 de març a Lausanne (Suïssa). Però abans tenim el Campionat d’Europa de Cros que es realitzarà a Medulin (Croàcia) el 8 de desembre. Calendari

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.