Pilar Hidalgo segona a la Copa del Món de triatló

0
411

El triatló Internacional de Palerm ve ser la seu de la darrera prova de la Copa del Món de triatló. A la prova italiana, configurada dins la distància olímpica, amb 1.500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu els triatletes de l’Excelent Center i membres de la selecció estatal Ivan Raña i Pilar Hidalgo van obtenir uns extraordinaris resultats. Raña, actual campió d’Europa de l’especialitat va guanyar per segona vegada consecutiva i Hidalgo va assolir la segona posició final sent superada per Joelle Franzman als darrers metres de la competició. Per la seva part Jordi Elías va finalitzar a la 17a posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.