CiU insta el Govern a donar suport a la candidatura de Barcelona per a l’Europeu del 2010

0
569

El portaveu del Grup Parlamentari Català (Convergència i Unió), Xavier Trias i Vidal de Llobatera, ha presentat davant la Comissió d’Educació, Cultura i Esport una proposició no de llei per la qual s’insta el Govern a donar el seu suport a la candidatura de Barcelona com a seu dels Europeus d’Atletisme a l’aire lliure del 2010. Entre els motius que es presenten perquè es doni suporta a la ciutat catalana figura "la tradició esportiva, el nombre de practicants, la iniciativa de clubs i federacions, així com la voluntat d’acollir grans esdeveniments esportius d’àmbit internacional". Convergència i Unió assenyala que ja que "Barcelona no va aconseguir ser elegida com a seu per acollir els Campionats Europeus d’Atletisme a l’aire lliure que se celebraran l’any 2005, que es disputaran a Göteborg, és oportú i de gran rellevància esportiva, social i econòmica, que Barcelona pugui aconseguir ser seu de la cita d’aquests campionats l’any 2010". La ciutat de Barcelona compta ja amb el suport de l’Ajuntament i de la Generalitat de Catalunya i de les federacions catalana i espanyola d’atletisme. D’aquesta manera, el Grup Parlamentari Català demana al Congrés dels Diputats que "comprometi el seu suport a la candidatura de Barcelona per ser la seu dels Europeus del 2010" i insta el Govern, a través del Consell Superior d’Esports (CSD), "a brindar a la candidatura de la ciutat de Barcelona els mitjans necessaris que estiguin al seu abast per aconseguir aquest objectiu".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.