Sant Llorenç Savall acull la 8ª. Marató de Muntanya de Catalunya

0
427

Sant Llorenç Savall acollirà diumenge que ve 27 d’octubre la celebració de la 8ena edició de la Primera Marató de Muntanya de Catalunya, Gran Premi Diputació de Barcelona, una Mitja Marató i una Cursa Popular. Les proves estan organitzades per l’Ajuntament de Sant Llorenç Savall, el Centre Excursionista Llorençà i l’Area d’Esports de la Diputació de Barcelona. Fonts de la corporació provincial han explicat que la Marató de Muntanya té un recorregut de 42,195 km., la Mitja Marató de 21 km i la Cursa Popular de 10 km. Les tres curses tindran la sortida a la Plaça Major de sant Llorenç Savall amb una cadència de 15 minuts entre elles. La Marató sortirà a les 9.00 h, la Mitja a les 9.15 h i la Cursa Popular a les 9.30 h. Prèviament, a les 8.00 h es faran les últimes inscripcions i el lliurament de dorsals. Hi haurà premis en metàl·lic, obsequis i trofeus per als tres primers classificats de cada cursa, masculins i femenins i un obsequi per a tots els participants, que com a màxim seran 600. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de Sant Llorenç, de dilluns a divendres i de 10.00 a 13.00 h al tel. 93 714 00 18 , per internet a través de la pàgina web www.savall.org i a diferents punts de Barcelona i Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.