Marató de Chicago 2002

0
604

Hola a tots, Acabo d’arribar de Xicago molt contenta d’haber participat en una de les millors maratons del món, Vam anar un grupet d’atletes de Terrassa i Viladecavalls, en total cinc i els familiars que ens van acompanyar. La Marató està molt ben organitzada i malgrat haver uns 37.000 inscrits i acabar-la unes 31.000 persones en cap moment se’ls hi en va anar de les mans. La fira del corredor amplissima i molt ben organitzada la gent molt ordenada s’anava possant a la sortida al lloc que li corresponia per la marca que tenia o pel temps per milla que pensava fer, així no hi havia davant corredors lents que destorbessin als altres. A l’arribada les cues normals però sense descontrol. Potser la pega més gran va ser l’hora de la sortida, LES 7’30 del matí, amb una temperatura de 0º aprox. Personalment vaig patir molt el fred ja que vaig cometre l’errada de deixar-me els guants a l’hotel i portava les mans glaçades i les cames força fotudes. Malgrat tot i pel que me l’havia preparat anava a fer sobre les 3h 15′ i encara vaig fer un crono de 3h 12′ 08”, o sia que no em puc queixar. Va ser impressionant, ja que malgrat donar-se la sortida a les 7′ 30 hores del matí els carres estaban plens de gent animant i cridant sense descans. Si podeu anar us l’aconsello, a més Xicago és una ciutat realment maca i digna de veure. <br>C Ballesteros 3h 15′ 29” .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.