Josep Maria Bartrés, excampió estatal de 200 metres, ha aprofitat la seva experiència en l’atletisme i els coneixements de dret per muntar un gabinet

0
561

A les pistes d’atletisme era dels més ràpids, però la seva velocitat, a més d’una qualitat innata, era fruit del sacrifici i la voluntat, i d’hores i hores d’entrenament. El velocista de Sant Andreu de Llavaneres Josep Maria Bartrés, campió estatal de 200 metres indoor el 1999, va deixar les pistes de tartan i va penjar les sabatilles de claus ja fa un parell de temporades, però professionalment continua molt vinculat a l’esport. Bartrés és d’aquella mena d’esportistes d’idees fixes, que fan de la perseverança una bandera. Només així s’entén que pogués superar una greu lesió d’osteopatia de pubis, poc després d’haver estat sisè en el doble hectòmetre de l’europeu júnior el 1995. La mateixa constància que va dedicar a les pistes, superant tota mena d’entrebancs, la va aplicar a les aules de la facultat de dret. I és que l’exatleta maresmenc és llicenciat en dret per la Pompeu Fabra de Barcelona i té un màster en dret internacional dels negocis (ESADE). Durant anys Bartrés va saber compatibilitzar totes dues carreres, l’acadèmica i l’esportiva, i ara ha aprofitat tota aquesta experiència teoricopràctica per muntar un gabinet especialitzat a assessorar tant esportistes com entitats esportives.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.