Beatriz Pascual vol continuar a la JAS 14.10.2002

0
280

La marxadora de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS), Beatriz Pascual, ha manifestat a Ràdio Sabadell el seu desig de continuar a la disciplina del club que presideix Ricard Rof, Beatriz Pascual, que ja porta tres temporades competint amb els colors de la JAS, admet haver rebut ofertes per canviar de club, però ha assegurat, en declaracions efectuades al programa l’Anotador Vespre, que ”estic molt bé a la Joventut Atlètica Sabadell i, tot i que encara no hem parlat de la renovació, no tinc intenció de canviar d’equip”. Cal recordar que Beatriz Pascual és la plusmarquista espanyola en categoria promesa dels 20 quilòmetres marxa, prova en la qual ha participat aquest cap de setmana a Torí, a Itàlia, en la Copa del Món, on ha estat dinovena. La marxadora de Viladecans ha acabat la temporada amb una millor marca personal d’1 hora 32 minuts i 27 segons, fet que l’ha permès ser inclosa dins la selecció espanyola absoluta d’atletisme.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.