Abdeslam Haimad guanya la mitja marató del Baix Penedès per segon any consecutiu

0
554

L’atleta marroquí de l’Integra 2 Abdeslam Haimad va guanyar la 18a edició de la Mitja Marató del Baix Penedès amb un temps d’1h07,52, després de superar Benito Ojeda, que va arribar a meta 23 segons més tard. El tercer classificat, Berazzouk Boulhakouk, es va quedar a un minut del guanyador. Haimad ja va vèncer en la mitja marató de l’any passat, i aquest mateix any també es va emportar la mitja marató de Cunit i la de Mataró. El primer atleta local de la classificació general va ser José Antonio Gallardo (Vendrell), que va acabar 24è amb un registre d’1h19. En categoria femenina la victòria se la va emportar la corredora del Sabadell Esther Solera. En la cursa hi van participar 539 atletes, que van completar un circuit que travessava les poblacions del Vendrell, Banyeres i Llorenç del Penedès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.