El míting de Mataró és el més ben valorat de Catalunya i el novè estatal

0
530

El míting Ciutat de Mataró memorial Teresa M. Roca i Josep A Estivill, que organitza des de fa nou anys el CA Laietània, ocupa el novè lloc en la llista de reunions atlètiques estatals i és una vegada més la més ben valorada de les que es disputen a Catalunya. El sistema de puntuació de la IAAF (Federació Internacional d’Atletisme) és fa a través de la taula hongaresa, que, bàsicament, puntua les catorze millors proves del programa atlètic amb un màxim de cinc millors marques per prova. En l’última edició del míting mataroní van destacar, entre d’altres, els registres de Berta Castells i Dana Cervantes, que es van quedar ben a prop de superar els rècords estatals de llançament de martell i salt de perxa respectivament. En total, el míting de Mataró suma 69.605 punts i en manté a 151 d’avantatge respecte del de Gavà, que ocupa l’onzena posició en l’àmbit estatal i el segon a Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.