Josep Lluís Blanco desestima l’oferta de Kelme i renova pel Puma Chapín Jerez, que li millora el contracte

0
349

Josep Lluís Blanco ha arribat a un acord per renovar el contracte amb el Puma Chapín Jerez i continuarà competint amb el club andalús la temporada 2002-03, El lloretenc cobrarà la fitxa anual de Chapín de Jerez i serà Puma Internacional qui li pagarà tots els extres -premis i bonus- obtinguts en funció dels resultats i les marques, Blanco continuarà entrenant-se a la residència Blume de Madrid amb el seleccionador estatal de fons, Luis Miguel Landa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.