Unió Atlètica de Barberà , 25 anys d’atletisme a Barberà del Vallès

0
335

Avui divendres dia 11 d’octubre es celebra el 25è aniversari de la Unió Atlètica Barberà amb un acte que començarà a dos quarts de nou de la nit, al Complexe esportiu de Can Llobet. Dins de la celebració, es farà entrega de diversos trofeus, entre els convidats es troben tots els socis, a més dels alumnes de les escoles d’atletisme del Club.També s’ inaugurarà una exposició fotogràfica comemorativa, on es podran veure més de 50 fotografies que resumeixen la trajectòria de l’atletisme a Barberà.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.