La 18a mitja marató del Baix Penedès es disputarà el 13 d’octubre

0
602

La divuitena edició de la Mitja Marató Internacional del Baix Penedès es disputarà enguany el 13 d’octubre, amb la principal novetat del canvi de recorregut, La cursa començarà a les nou del matí a la carretera de Valls en direcció cap a Santa Oliva, passarà per Llorenç, Banyeres i altre cop per Llorenç, i acabarà al Vendrell. La coincidència de la fira farà que, molt possiblement, la línea d’arribada quedi situada al carrer Colom de la capital baix-penedesenca. Pel que fa als premis, els guanyadors s’enduran 300 euros. D’altra banda, la dotzena minicursa del Baix Penedès, de 5 km, es farà el 27 d’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.