La 18a mitja marató del Baix Penedès es disputarà el 13 d’octubre

0
528

La divuitena edició de la Mitja Marató Internacional del Baix Penedès es disputarà enguany el 13 d’octubre, amb la principal novetat del canvi de recorregut, La cursa començarà a les nou del matí a la carretera de Valls en direcció cap a Santa Oliva, passarà per Llorenç, Banyeres i altre cop per Llorenç, i acabarà al Vendrell. La coincidència de la fira farà que, molt possiblement, la línea d’arribada quedi situada al carrer Colom de la capital baix-penedesenca. Pel que fa als premis, els guanyadors s’enduran 300 euros. D’altra banda, la dotzena minicursa del Baix Penedès, de 5 km, es farà el 27 d’octubre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.