Cursa Alpina de la Molina, Campionat de Catalunya

0
421

El proper diumenge 6 d’octubre es disputarà el II Campionat de Catalunya amb la 3a edició de la Cursa Alpina de la Molina organitzada per la Secció d’esquí del Centre Excursionista de Catalunya. La cursa també serà la darrera prova puntuable per a la I Copa Catalana de Curses de Muntanya. L’itinerari tindrà 23km i recorrerà per l’estació d’esquí de La Molina. Paral·lelament a la Cursa Alpina, també s’organitza La Passejada, una caminada sense categories de 8km per a tots aquells que no vulguin competir.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.