Puma i Kelme es disputen els serveis de Josep Lluís Blanco per a la temporada vinent

0
560

L’atleta gironí Josep Lluís Blanco té sobre la taula dues ofertes del Puma i el Kelme per a la temporada vinent. Els responsables del Puma Chapín Jerez estan molt satisfets amb el rendiment que ha tingut Blanco aquesta temporada i volen retenir-lo un any més. El problema és arribar a la cotització que demana l’atleta selvatà. En les negociacions mantingudes fins ara s’ha pactat que una part de la fitxa sigui a càrrec del club -Chapín Jerez- i que la resta l’aporti la marca -Puma Internacional. L’altra opció és fitxar per la marca Kelme, que retorna a l’atletisme amb un projecte ambiciós. El màxim responsable de la nova formació, José Garcia -fins a l’any passat, a Puma-, ja ha fet arribar una oferta a Blanco i es desviu per convèncer-lo. Garcia ha arribat gairebé a un acord amb altres migfondistes estatals de nivell com Marc Cepeda, Nacho Cáceres i Pablo Villalobos, i vol afegir el nom de Josep Lluís Blanco a aquest grup. El Kelme estudia la possibilitat de fusionar-se amb el Platges de Castelló, que té l’equip masculí a la divisió d’honor B. L’interès d’aquestes dues marques arriba després del millor any en la carrera atlètica de Blanco: subcampió estatal de cros curt, bronze amb l’equip estatal en el mundial de cros curt i quarta millor marca europea en 3.000 metres obstacles (8:15.02). L’atleta gironí, que fa tres setmanes que no corre per recuperar-se de la fascitis plantar que arrossega des de fa temps, haurà de decidir en els pròxims dies quin oferiment accepta per a la pròxima campanya, en què el seu màxim objectiu serà classificar-se per al mundial de París. Atletisme Catala <info@atletisme.com> escribió: http://www.lloretdemar.net/blanco/ent_mara.htm

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.