Puma i Kelme es disputen els serveis de Josep Lluís Blanco per a la temporada vinent

0
405

L’atleta gironí Josep Lluís Blanco té sobre la taula dues ofertes del Puma i el Kelme per a la temporada vinent. Els responsables del Puma Chapín Jerez estan molt satisfets amb el rendiment que ha tingut Blanco aquesta temporada i volen retenir-lo un any més. El problema és arribar a la cotització que demana l’atleta selvatà. En les negociacions mantingudes fins ara s’ha pactat que una part de la fitxa sigui a càrrec del club -Chapín Jerez- i que la resta l’aporti la marca -Puma Internacional. L’altra opció és fitxar per la marca Kelme, que retorna a l’atletisme amb un projecte ambiciós. El màxim responsable de la nova formació, José Garcia -fins a l’any passat, a Puma-, ja ha fet arribar una oferta a Blanco i es desviu per convèncer-lo. Garcia ha arribat gairebé a un acord amb altres migfondistes estatals de nivell com Marc Cepeda, Nacho Cáceres i Pablo Villalobos, i vol afegir el nom de Josep Lluís Blanco a aquest grup. El Kelme estudia la possibilitat de fusionar-se amb el Platges de Castelló, que té l’equip masculí a la divisió d’honor B. L’interès d’aquestes dues marques arriba després del millor any en la carrera atlètica de Blanco: subcampió estatal de cros curt, bronze amb l’equip estatal en el mundial de cros curt i quarta millor marca europea en 3.000 metres obstacles (8:15.02). L’atleta gironí, que fa tres setmanes que no corre per recuperar-se de la fascitis plantar que arrossega des de fa temps, haurà de decidir en els pròxims dies quin oferiment accepta per a la pròxima campanya, en què el seu màxim objectiu serà classificar-se per al mundial de París. Atletisme Catala <info@atletisme.com> escribió: http://www.lloretdemar.net/blanco/ent_mara.htm

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.