MINIATLETISME A CATALUNYA

0
540

Aquest divendres comença la vuitena edició de les Jornades de Miniatletisme a Catalunya, Aquesta edició es realitzarà en vint-i-quatre seus diferents en sis jornades durant el mes d’octubre. El Miniatletisme està adreçat a nois i noies de 6 a 9 anys i proposa una adaptació de proves atlètiques a aquestes edats. Es realitzen 10 especialitats atlètiques diferents (quatre llançaments, quatre salts, una cursa llisa, una de tanques i un relleu conjunt), i durant la jornada, tots els nens participen en totes les especialitats. L’objectiu és que els nois tinguin un bon coneixement d’aquest esport, ja que és a partir dels 9 anys que els nois ja poden decidir-se a practicar l’atletisme coneixent d’aquesta manera totes les especialitats. En el Miniatletisme no es cronometra ni mesura res ni es fa proclamació de vencedors com tampoc es reprimeix la competició, doncs aflora en els nens de forma natural. També el Miniatletisme està adreçat a les escoles amb l’objectiu de demostrar que es pot practicar aquest esport amb pocs mitjans, únicament amb unes certes adaptacions molt senzilles amb les diferents especialitats i amb les condicions pròpies de les escoles. El coneixement del nostre esport, bàsic i formatiu, de forma lúdica i divertida per part dels alumnes, mestres, pares i mares en una edat on el més important és entrar a l’esport de forma divertida i no agònica . Les jornades estan organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme amb la col·laboració del Club Súper 3. S’espera una participació total de 8.000 nens i nenes de tota Catalunya. La promoció de l’atletisme entre els més joves, donar-ho a conèixer i introduir-ho a les escoles és sens cap mena de dubte el gran objectiu d’aquesta jornada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.