Tot a punt pel Triatló Ciutat de Barcelona

0
307

El XIVè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de triatló olímpic es disputarà el proper dissabte 5 d’octubre a la Platja de la Nova Icària de Barcelona ales 14,45 hores, El Club Natació Catalunya, organitzador de l’esdeveniment esportiu per desena vegada comptarà amb 350 participants que hauran de completar els 3 sectors en línia de la prova, amb 1500 metres de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu. Aquesta competició donarà la cloenda al Circuit Català de l’especialitat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.