Sílvia Muntaner rebaixa en un segon el rècord femení de la milla urbana de Vandellòs

0
1250

L’atleta del FC Barcelona Sílvia Muntaner va guanyar la dotzena edició de la milla urbana de Vandellòs en categoria femenina i va batre el rècord que ella mateixa tenia rebaixant-lo en un segon i deixant-lo en 5,05. El guanyador en categoria masculina va ser Rafael Melero (Integra 2), amb un temps de 4:39. La cursa va tenir la participació de 190 corredors procedents d’arreu de Catalunya. La millor actuació dels representants tarragonins va ser la del plomista Senén Escoda, que va ser quart en la classificació absoluta, a només sis segons del vencedor i a un del tercer classificat, Joan Herrera (Chapín). En categoria femenina, l’autoritat de Muntaner va ser total, i el segon lloc el va ocupar la tarragonina Raquel Pérez (AA Catalunya), amb un temps de 5:28. La resta de categories, des de prebenjamins a veterans, les van liderar atletes de clubs tarragonins com ara el Vila-seca, el Ploms, el Tivissa i el Damián.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.