Xavi Areny i Silvia Montané guanyen la III Milla Vila d’Almacelles

0
552

Avui a la tarda s’ha disputat la III Milla Urbana Vila d’Almacelles, amb una organització impecable i molt públic que ha pogut gaudir de grans figures del nostre atletisme. Aquesta Milla intenta per sobre de tot promocionar l’atletisme desde la base, i per això abans de les curses d’elit hem pogut contemplar com els més petits treballan potser mirallant-se en els ídols que poc desprès han corregut al mateix lloc que ells. Primer han estat les diferentes curses segons categories de benjamí fins a cadet, desprès una milla open guanyada per Josep Ma Molet, que ha donat pas a la milla elit femení guanyada per Silvia Montané en 5’00", segona Rosa Morató 5’04" i tercera Anna Bové 5’08", en la milla elit masculí el guanyador ha estat el lleidatà del FC Barcelona Xavi Areny en 4’22", segon Eliseo Martín 4’23", tercer el lleidatà de l’Integra 2 Juan Luís Pérez en 4’26".

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.