Running Vallès-Sant Cugat"´s´estrena a les curses de la Mercè

0
443

El grup de corredors de fons running vallès-sant cugat va fer la seva primera aparició amb motiu de la Mitja i el Quart de Marató de Barcelona el passat diumege 22 de setembre, Amb una participació de 14 dels seus membres, l´unic grup de corredors de fons existent a Sant Cugat del Vallès va rebre el seu bateig en una cursa oficial poques setmanes després de la seva formació. L´atleta de "running valles-sant cugat" amb un temps més destacat va ser Stuart Matthews amb 1:32:10 en la distància de 21 kilòmetres i 97 metres. La creació d´aquesta agrupació de corredors de fons cal buscar-la en les sessions de running que cada dissabte organitza "running valles, la botiga del corredor" pel Parc de Collserola. Aquestes sessions, gratuïtes i obertes a tothom, han anat consolidant un grup cada cop més nombrós de participants que, en l´actualitat, ja sobrepassa la vintena de persones. Es per aquest motiu que es va acordar formalitzar aquest nexe comú per l´atletisme de fons sota un mateix nom i una equipació comuna. "Running vallès-sant cugat" no nomès integra gent de la nostra ciutat sino que també té membres habituals provinents d´altres poblacions de la comarca. La propera participació col.lectiva serà el 6 d´octubre amb motiu de la Marató i Mitja Marató de Collserola que, com cada any, organitza la Unió Excursionista de Catalunya d´Horta."

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.