Running Vallès-Sant Cugat"´s´estrena a les curses de la Mercè

0
513

El grup de corredors de fons running vallès-sant cugat va fer la seva primera aparició amb motiu de la Mitja i el Quart de Marató de Barcelona el passat diumege 22 de setembre, Amb una participació de 14 dels seus membres, l´unic grup de corredors de fons existent a Sant Cugat del Vallès va rebre el seu bateig en una cursa oficial poques setmanes després de la seva formació. L´atleta de "running valles-sant cugat" amb un temps més destacat va ser Stuart Matthews amb 1:32:10 en la distància de 21 kilòmetres i 97 metres. La creació d´aquesta agrupació de corredors de fons cal buscar-la en les sessions de running que cada dissabte organitza "running valles, la botiga del corredor" pel Parc de Collserola. Aquestes sessions, gratuïtes i obertes a tothom, han anat consolidant un grup cada cop més nombrós de participants que, en l´actualitat, ja sobrepassa la vintena de persones. Es per aquest motiu que es va acordar formalitzar aquest nexe comú per l´atletisme de fons sota un mateix nom i una equipació comuna. "Running vallès-sant cugat" no nomès integra gent de la nostra ciutat sino que també té membres habituals provinents d´altres poblacions de la comarca. La propera participació col.lectiva serà el 6 d´octubre amb motiu de la Marató i Mitja Marató de Collserola que, com cada any, organitza la Unió Excursionista de Catalunya d´Horta."

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.