Matagalls a la Tele

0
553

Penúltima prova de la Copa del Món al Tirol, Un equip del programa Temps d’Aventura es desplaça al Tirol austríac per seguir, de ben a prop, la penúltima prova de la Copa del Món d’esports d’aventura, Així, doncs, aquest serà un dels temes principals del nostre programa del dijous 19. La classificació general de la Copa del Món d’aquesta especialitat està més emocionant que mai, i l’equip de Lluís Capdevila -l’Interesport extrem de Terrassa- té ganes de donar molta guerra, A més a més, tota la resta de seccions habituals del nostre espai, entre les quals hi ha un seguiment especial a la tradicional Matagalls-Montserrat. Us esperem dijous que ve a "Temps d’Aventura". Dijous 19 de 21:40 a 22:15hs CANAL 33

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.