Experiències de La Marxa Matagalls-Montserrat 2002

0
525

Sembla impossible Tot just avui dimarts, 48 hores després d’acabar, comencem a pensar en el que ha sigut la nostra primera Matagalls-Montserrat Molts dies d’anar-ho pensant, forces vegades rumiant si no és massa poc l’entrenament per aquest any però al final el dissabte pel matí vàrem anar de Barcelona cap a Esparraguera per reunir-nos amb els nostres guies. l’Isabel i el Joan El Xavier va fer l’assistència, començant per portar-nos fins al restaurant a dinar a la 1, Després cap a Coll Formic Fem la cua per tenir hora i ens donen les 17:59 Aprofitem per reposar una bona estona, quasi dues hores. Trobem uns quant coneguts, entre ells l’Emili Sisquella Mentrestant el Joan puja fins el Matagalls per fer el recorregut clàssic, per ell serà la 17a MM.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.