La TV alemanya ARD segueix tres persones que es preparen per a la marató

0
424

Mostrar els canvis corporals de tres persones que modifiquen totalment el seu estil de vida practicant diàriament l’atletisme és l’objectiu del documental que està preparant la televisió ARD alemanya i que té previst emetre’s la primavera de l’any 2004. L’ARD s’ha inspirat en la marató, una carrera de 42,195 quilòmetres, per dur a terme aquest treball, que pretén seguir, durant un any, els canvis que experimenta el metabolisme dels participants, que veuran desenvolupar els seus músculs i reduir el greix que els sobra. La convocatòria que ha presentat l’emissora especifica que en el transcurs d’unes setmanes ja es podrà observar el procés de canvi dels concursants: "Als músculs hi apareixen nous capil·lars, les artèries es fan més elàstiques i als teixits musculars s’hi formen més mitocondris". Objectiu: córrer la marató El programa, que portarà el títol De 0 a 42, busca persones que no han corregut mai, que tinguin sobrepès o estiguin passant una crisi vital i que els últims anys hagin passat bona part del seu temps d’oci assegudes al sofà mirant la televisió. Els participants que vulguin sortir d’aquesta situació són cridats per l’ARD, que assegura que les persones que s’ho proposin i que no hagin corregut mai podran participar l’any que ve en la marató de Nova York, de 42 quilòmetres de distància. En el transcurs del programa, els participants d’aquest experiment seran assessorats professionalment tant des del punt de vista mèdic com esportiu, i tindran una assistència semblant a la que tenen els atletes d’elit. El cas d’un ministre alemany L’ARD alemanya fa referència al cas del ministre d’Exteriors alemany, Joschka Fischer, que va debutar l’any 1998 a la marató d’Hamburg després d’haver perdut trenta quilos de pes i haver canviat completament el seu estil de vida. Fischer s’ha convertit en un corredor de fons, i ja ha participat a la marató de Nova York i en la de Berlín.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.