Les obres de reforma integral de les pistes d’atletisme de Sabadell avancen a bon ritme

0
483

L’equipament és objecte d’una reforma integral que permetrà que pugui acollir competicions d’atletisme d’alt nivell. El conjunt de tot el projecte té un pressupost d’aproximadament 1,32 milions d’euros, que aporta la Diputació de Barcelona. L’Estadi és objecte d’una reforma integral que permetrà que aquesta instal·lació pugui acollir competicions d’atletisme d’alt nivell. La primera fase de les obres de reforma, ara en marxa, consisteix en la construcció d’un edifici d’espais complementaris i un altre de control d’arribades. L’edifici de serveis complementaris s’ubicarà en els terrenys situats entre l’edifici de nous vestidors existents i el camp de futbol anomenat "A", que està just al costat de les pistes. La superfície construïda serà de 568 metres quadrats. L’edifici tindrà una planta que acollirà oficines per a clubs; sala de control de proves atlètiques; sala de direcció tècnica; sala de premsa, de reunions i multiusos; gimnàs; infermeria (amb espai per massatges i control antidopatge); lavabos; servei de bar i magatzem. Les obres de la segona i la tercera fase de l’Estadi Municipal d’Atletisme, que es van adjudicar a l’empresa TEYCO, SL per un import de 762.083,43 euros, han començat també. Està previst que abans que acabi l’any els treballs de construcció i acondicionament estiguin enllestits. Els treballs corresponen a la substitució i reforma de la pista sintètica i la millora de la zona de llançaments i concursos, que també disposarà de l’esmentat paviment. A més es rehabilitarà la zona de gespa interior i es farà una petita actuació a la zona de grades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.