Només 22000 persones han acabat la Matagalls en 30 anys

0
516

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, va presentar aquest dimecres la trentena edició de la Travessa Matagalls-Montserrat que organitza el Centre Excursionista de Gràcia i que se celebrarà els pròxims 14 i 15 d’aquest mes, La popular Matagalls-Montserrat és una de les travesses més dures que s’ organitzen a Catalunya, amb 83 quilòmetres de distància que s’han de recórrer en menys de 24 hores. Des de la primera edició fa trenta anys, 39.000 persones han pres la sortida, però només 22.000 han aconseguit acabar la ruta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.