Blanco perd el duel català amb Ríos en els 3.000 m i es queda sense rècord de Girona

0
472

L’atleta lloretenc Josep Lluís Blanco es va haver de conformar amb el segon lloc en els 3000 llisos en l’encontre internacional entre Catalunya, Gran Bretanya, Cuba i Iugoslàvia, que es va disputar ahir a l’estadi Lluís Companys de Montjuïc davant uns 5000 aficionats. Blanco va cedir davant del maresmenc José Ríos i, amb 8:07.65, es va quedar lluny del seu rècord de Girona (7:59). De la resta de participants gironins, el saltador de Riudellots Josep Maria Gener va ser l’únic que es va equiparar als millors de la seva prova amb un tercer lloc en llargada i una marca de 7,54 en el darrer intent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.