Blanco perd el duel català amb Ríos en els 3.000 m i es queda sense rècord de Girona

0
407

L’atleta lloretenc Josep Lluís Blanco es va haver de conformar amb el segon lloc en els 3000 llisos en l’encontre internacional entre Catalunya, Gran Bretanya, Cuba i Iugoslàvia, que es va disputar ahir a l’estadi Lluís Companys de Montjuïc davant uns 5000 aficionats. Blanco va cedir davant del maresmenc José Ríos i, amb 8:07.65, es va quedar lluny del seu rècord de Girona (7:59). De la resta de participants gironins, el saltador de Riudellots Josep Maria Gener va ser l’únic que es va equiparar als millors de la seva prova amb un tercer lloc en llargada i una marca de 7,54 en el darrer intent.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.