Ahir Catalunya va participar, en molts anys, en un encontre internacional d’atletisme competint amb nacions amb Estat, no amb regions

0
626

La societat catalana es va manifestar, en el seu moment, sobre voler seleccions catalanes de tots els esports però el moviment es demostra caminant i sinó apretem ens passarem la resta de la història esperant competir en Campionats internacional, hi ha molt conservadurisme en aquest tema, semble que la voluntat d’un poble en un tema tant bàsic com l’esport faci molta por, si es fa amb naturalitat com es va fer ahir nit a l’Estadi Olímpic de Montjuic i anem repetint l’event de forma continuada i en diferents categories ( i això es transmet a altres esports) el que semble un somni es convertirà en una realitat. L’encontre internacional va ser molt interessant encara que molts dels components de la selecció catalana estessin fora de forma degut a que la seva temporada ja estava més que finalitzada. Un 10 pels nostres internacionals per Espanya que van saber estar amb la selecció catalana i van cumplir les espectatives que les més de 4000 persones reunides a l’Estadi tenien en ells; Rios, Blanco, Quesada, Canal i Reyes Estévez van posar el públic dempeus en els seves brillants actuacions. També cal valorar les posteriors declaracions de Reyes Estévez i la paciència que va tenir per signar i signar tots els papers i fotos que el jovent li va posar per davant, fotos amb nens…crec que aquest impovisat homenatge el va sorprende satisfactòriament; fins i tot una noieta plorava d’emoció fent-se una foto al seu costat. Malgrat la complexe organització d’un event d’aquest tipus, realitzat amb molt treball voluntari i la bona feina del personal federatiu, i el reduït pressupost amb que es comptava, el repte va estar superar de forma molt possitiva. La continuitat, professionalització d’algunes tasques, inversió en publicitat i major implicació de tothom (al menys d’alguna gent) faran que l’atletisme vibri amb jornades com la viscuda ahir. La gent de l’atletisme va respondre, les 4000 persones som el nostre món atlètic, ara cal portar a l’estadi unes altres 4000 que vinguin a veure esport de qualitat i que acabin sent aficcionats de l’atletisme…el repte està servit i cal començar a treballar cara l’encontre del proper any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.