Cros de l’Ametlla de Merola 2002

0
664

Com cada any quan l’estiu està a punt d’acomiadar-se fins l’any següent, la gent de L’Ametlla de Merola es posa a disposició de l’atletisme popular per tal de celebrar el seu tradicional Cross. Comencem felicitant als que enguany aconseguireu la vostra desena participació a la nostra cursa, així com a tots aquells que ja heu superat aquesta marca, És per a nosaltres tot un orgull que mantingueu aquesta fidelitat any rera any. Com ja sabeu, no som amants de introduir grans canvis a la cursa, tot i que sí que ens agrada anar incorporant millores. Enguany els ha tocat el torn als menuts, de manera que per primer cop hi haurà premi especial si s’aconseguiex batre el rècord de la cursa infantil. Un altre canvi que també afecta a aquesta cursa infantil, és la introducció de dues noves categories per als més menuts amb una distància a recórrer molt més assequible, però evidentment amb el mateix tracte que la resta de participants. El circuit inicialment es manté invariable, si no és que les actuals obres de desdoblament de l’Eix del Llobregat ens obliguin a fer retocs. Mantenim la possibilitat a tots els que ens visiteu, corredors, acompanyants, públic, … de conèixer el que és la història, cultura i tradició del nostre poble, realitzant una visita al museu viu de L’Ametlla de Merola, tot i que es tracti encara d’un projecte en curs. Així, doncs, us recordem la litúrgia de cada any : Ambient, fotografies, coca, moscatell, avituallaments, sorteigs i sobretot l’esforç de tots per estar al vostre servei. Recordeu donar les vostres dades amb tota l’exactitud per tal de no tenir problemes amb la correspondència que us fem arribar. Us esperem a la catorzena edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.