Korzeniowski guanya els 50 km. marxa de l’Europeu de Munic i García Bragado aconsegueix el bronze

0
479

El polonès Robert Korzeniowski ha confirmat tots els pronòstics i ha demostrat la seva superioritat davant el resta dels seus rivals després d’aconseguir la victòria als 50 quilòmetres marxa dels Europeus de Munic, on ha establert una nova plusmarca mundial de tres hores 36 minuts i 39 segons. Per la seva part, l’espanyol Jesús Angel García Bragado s’ha alçat amb el bronze. La marxa espanyola, fidel a la seva cita, ha sumat la cinquena medalla espanyola en aquests Europeus, amb la qual cosa iguala els registres aconseguits a Budapest, de la mà de Jesús Angel García Bragado, que d’aquesta manera estrena el seu palmarès en uns campionats continentals després de la quarta plaça aconseguida a Hèlsinki com a millor resultat, i que se suma a les aconseguides per Paquillo Fernández i Juan Manuel Molina, or i bronze respectivament, en els 20 quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.